logo edinni.bg
slogn logo edinni.bg

Жителите на Синаговци очакват незабавна промяна

Кандидатът за кмет на Видин Росица Кирова се срещна и с жителите на видинското село Синаговци. Там хората откровено показаха разочарованието си от предишното управление на Община Видин и в частност на село Синаговци. Липсата на комуникация между хората и местната власт е като преградна стена, която трябва да бъде разрушена, за да са ясни проблемите в селото и да се работи за тяхното ефективно решаване.

Росица Кирова заяви, че едно от нещата, които заедно с екипа й ще променят, е отношението на местната власт – отношението към хората, отношението към проблемите на населените места, отношението към общинското имущество, отношението към общинските пари.

Радвам се, че тук виждам толкова много познати лица от моето детство, хора, които са работили с майка ми и баща ми, с които сме посрещали празници в зоната за отдих в Божурица. Помня усмихнатите времена, когато ресурсите, които има вашето село се ползваха пълноценно. Това искаме и ние от „Единни за промяна“.

„Парите на Общината не са, за да се трупат в нечии банкови сметки или за да правят някой общински служител или кмет по-богат – парите на общината са, за да направят така, че населението на тази община да може да живее по-добре, като се изпълняват услугите, които всички жители ползваме: чистота, озеленяване, осветление, благоустройство на улици, тротоари, зелени площи, детски площадки”, заяви Росица Кирова, като подчерта, че тъй като общинските пари не са безкрайно много, активно ще се работи за привличане на средства от Европейския съюз, като същевременно бъдат запушени всички дупки, от които в момента общинските пари изтичат в нечий джоб или в нечия банкова сметка.

Кандидата за кмет на село Синаговци, г-жа Соня Бойчова, от екипа на „Единни за прояма“ подкрепи г-жа Кирова и сподели, че се включва в местната надпревара заради силния екип, който стои зад нея и огромното желание да се грижи за Синаговци и неговите жители. Да го прави всеки ден с грижата на добър стопанин.

P1200222 P1200221
Сподели в социалните мрежи