logo edinni.bg
slogn logo edinni.bg

Три организации във Видин застанаха зад Росица Кирова

Единствената жена кандидат за кмет на Видин Росица Кирова, издигната от местната коалиция „Единни за промяна” получи подкрепата на Отечествения съюз, партия БСДП и сдружението на власите АВЕ.

Видин е узрял за промяна и затова ви призовавам да подкрепите Росица Кирова, която може да я извърши. Това заяви във Видин председателят на Националния съвет на Отечествения съюз Симеон Симеонов. Досега Видин е бил управляван от кметове от различни партии, което не му е донесло нищо добро. Видин и регионът западнаха, а управлението му стана пример за некадърност и безкрупулна корупция, каза още Симеонов.

Партия БСДП също призова видинчани да гласуват за Росица Кирова. Видяхме негативните последици от управлението на общината през последните два мандата, затова изберете пормяната, призова лидерът на партията Боян Иванов.

И сдружението на власите във Видин АВЕ зове избирателите да кажат да на промяната и спиране на негативните процеси в града. Изберете Росица Кирова, каза лидерът на организацията д-р Иво Георгиев.

Сподели в социалните мрежи