logo edinni.bg
slogn logo edinni.bg

Промяна в Димово! Съдът отстранява кмета на ГЕРБ

Днес, при повторното преброяване на бюлетините за изборните резултати в Община Димово са установени 46 невалидни бюлетини за кандидата на ГЕРБ!

Припомняме, че балотажа в Община Димово беше между кандидата на ГЕРБ Лозан Лозанов и Светослав Славчев, кандидат на ОБЕДИНЕНА БЪЛГАРИЯ.

ГЕРБ спечелиха в Димово със 17 гласа разлика в тяхна полза. Оказа се обаче, че 46 от гласовете на ГЕРБ са невалидни бюлетини БЕЗ ПЕЧАТИ.

На 20 ноември (петък), председателят на съдебния състав и докладчик по делото, уважаемият съдия Николай Витков ще реши съдбата на Димово – ще имат ли гражданите кмет от ГЕРБ, избран с измама или ще бъдат касирани изборите.

Уважаеми господа УПРАВНИЦИ (ОПРАСКАЧИ), изборната победа не трябва да е на всяка цена и не с фалшификации и измама.

Нали идеята е да се управлява в името на хората и по тяхна воля, как някой, който фалшифицира волята на гражданите и подменя вота им може да управлява с почтени намерения и да чува гласа на народа?

ОБЯСНЕТЕ НИ, КАК?

Къде е границата между изборната фалшификация и ограбването по време на нечие управление? Къде е границата между това, което искат хората и това, което е изгодно за онези, които са собственици на държавата?

 

Сподели в социалните мрежи