logo edinni.bg
slogn logo edinni.bg

Първата кандидатура за Омбудсман на Видин е на Герго Гергов

UntitledПървата кандидатура за Омбудсман на Видин е на г-н Герго Гергов, бившия кмет на общината. Гергов се ползва с подкрепата на г-н Огнян Ценков, настоящия кмет на община Видин, председателя на Общински съвет Генади Велков, бившия председател на Общински съвет Пламен Трифонов, народния представител от ГЕРБ Владимир Тошев, общинския съветник от РБ Цецко Иванов, настоящия реформатор, областен управител на Видин Момчил Станков, настоящия зам. кмет на Видин и бивш зам. областен управител Цецо Асенов, както и бившия областен управител г-н Мартин Дончев.

Grgo_OmbudsmanПодкрепата си за Герго Гергов декларира и бившият общински ръководител на ПП ГЕРБ и настоящ областен координатор на НФСБ във Видин, общинският съветник Росен Живков.

Подкрепата за г-н Гергов идва и от страна на ръководството на партия ГЕРБ в лицето на Б.Борисов, с чието партньорствo успешно Гергов управлява четири години нашата община.

Ще спазят ли ГЕРБ и управляващото мнозинство ангажимента, който поеха към Гергов по време на изборите, в замяна на безусловната му подкрепа на втория тур от местните избори. Предстои да разберем…

За развитието на темата следете сайта и фейсбук страницата ни!

1-ви април, 2016

град Видин

 

Сподели в социалните мрежи