logo edinni.bg
slogn logo edinni.bg

Лидерът на „Движение 21“ Татяна Дончева на среща с гражданите на Видин

Лидерът на Политическа партия „Движение 21“ Татяна Дончева идва на среща с видинчани на 29 юни. Визитата е по покана на местната структура на партията, съобщи общинският координатор на „Движение 21“ Емил Трифонов.

„Очакваме всички наши съграждани, които имат и отстояват своята гражданска позиция да се включат в срещата, която е открита за всички видинчани, независимо от политическите им пристрастия. Ако хората не се страхуват, очакват откровени отговори и търсят различната гледна точка по многообразието от теми свързани с управлението на страната и въобще със случващото се във Видин са добре дошли“, коментира Трифонов. Той поясни, че за ПП „Движение 21“ и нейният председател няма „неудобни“ теми и въпроси, по които не бива да се дебатира.

emo„Напротив, думата имат видинчани, с болките, с проблемите на обикновения човек. И с общи усилия да потърсим пътя и начина за тяхното решение. Затова вратите за нашата среща са широко отворени – на 29 юни от 17,30 часа в залата на Общинския съвет“, допълни Трифонов.

„Движение 21“ е и единствената политическа партия, която до момента не е „ограбила“ или посегнала на Северозапада и Видин.

„Движение 21“ е партия предимно на младите хора, на свободните професии, на дребния и средния бизнес в България. Макар и все още млада, новата структура на партията във Видин вече набира скорост все повече енергични, умни и интелигентни хора стават нейни членове и симпатизанти. От „Движение 21“ залагат на активиране на по-младите поколения и техният потенциал, а мутрите и мафията да бъдат отстранени от властта.

Сподели в социалните мрежи