logo edinni.bg
slogn logo edinni.bg

Красимир Михайлов: Резултатът от кметските избори за Видин е назначена кукла на конци

„Изминалата 2016 г. бе година на изрязаните лентички и изрязаните надежди“, сподели учителят и член на гражданско обединение „Единни за промяна“ Красимир Михайлов, който бе гост в „Посоките на делника“ по радио „Видин“.
„Във финансово стабилна България бе решено минималната работна заплата да стане 460 лв. В съседна фалирала Гърция, пенсионерите, които получават пенсии под 1700 лева, ще получат коледни добавки по 700 лв. Във финансово стабилна България пенсионери с пенсии до 300 лв. ще получат коледни добавки от 20 лева. Както е известно, когато фактите говорят и боговете мълчат“, заяви Михайлов. Той допълни, че всичко това налага извода, че през 2016 г. управлението на България е било цинично бездарно и без елементарна грижа за българските граждани.
Изминалата година за Видин, Красимир Михайлов определи като година на големи опашати лъжи на управляващите и пропуснатите възможности. „Преди местните избори се изговориха велики лъжи за т.нар. бъдеща помощ от страна на правителството, ако човек от ГЕРБ спечели кметските избори. Резултатът – назначена от ГЕРБ кукла на конци, безлихвен заем за погасяване на стари общински задължения…“, каза Михайлов, който отправи поглед и към новите надежди в новата 2017-та година: „От 15 години с моя приятел и съмишленик Ненчо Нешев пишем писма с искане за изграждане на тунел през прохода Петрохан. Сега върви подписка и ние от гражданско обединение „Единни за промяна“ активно ще съдействаме тя да бъде успешна и ще продължим да настояваме за изграждането на това важно за Видин и региона съоръжение“.
Целият запис на предаването по радио „Видин“ можете да чуете тук: http://bnr.bg/vidin/post/100778870

Сподели в социалните мрежи