logo edinni.bg
slogn logo edinni.bg

Децата от дом „Надежда“ гостуваха на „Единни за промяна“

В зимна приказка, споделена с добри приятели, се превърна поредната среща на момичетата и момчетата от дом „Надежда“ в Белоградчик с представители на гражданско обединение „Единни за промяна“.
Мразовитият януари съвсем не успя да уплаши, още по-малко пък да провали плануваното гостуване на децата във Видин, което бе уговорено по време на Коледно-новогодишните празници. Тогава, след празничната среща в дом „Надежда“, на довиждане Росица Кирова и колегите й от „Единни за промяна“ обещаха на децата да се видят съвсем скоро и ги поканиха на кино в дунавския град. Така спазвайки дадената дума снежният 25 януари събра отново в приятелска прегръдка и незабравими спомени възпитаниците на дома и представители на обединението.
По-големите момичета и момчета от Белоградчик можеха да се насладят на 3D прожекцията на най-новата лента от поредицата за спортния ентусиаст, превърнал се в супершпионин Ксандър Кейдж – „Трите хикса: Отново в играта“. В това време пък най-малките гости от Скалното градче се развихриха в буйни и весели игри в детски парти клуб „Мечо Пух“, докато изчакат началото на своя детски филм. На тях домакините от „Единни за промяна“ подариха 3D анимацията за раждането на една звезда – „Балерина“.
Между многото усмивки, оживени разговори, споделени впечатления от чудесата на седмото изкуство, часовете неусетно се изнизаха и времето за среща се оказа твърде малко, за да стигне за всичко. Но, то ще продължи и занапред между скрепеното с много любов приятелство на децата от „Надежда“ и „Единни за промяна“.

Сподели в социалните мрежи