logo edinni.bg
slogn logo edinni.bg

Сълзи и смях на предизборната видинска сцена

Видимо объркан, с прокапали сълзи като на сватба от страна на булката, видинският шеф на ГЕРБ Владимир Тошев обяви пред журналисти в петък листата на партията-майка, чийто водач за нов депутатски мандат отново ще е воднянският местен лидер.
Дали заради по-ранния час, едва 10 сутринта, или пък следствие на нещо по-тревожно, но още в началото на пресконференцията Тошев шашна не само медиите, но и останалите петима присъстващи мераклии за парламента. Докато обявяваше втория в листата, неговите качества и големи постижения – Любомир Низамов, то Тошев поднесе дълбоки извинения, че Низамов не присъствал лично на брифинга, макар шефът на Дунав мост 2 чинно да си седеше само през един стол от водача. След кратък смут и последвали знаци от пиар-екипа, Тошев най-накрая видя колегата си Низамов (който иначе трудно може да е незабележим, предвид едрото си телосложение) и побърза да се поправи. С това обаче лавината от запъвания само набра още повече скорост. Последва нова порция неловко-смешна ситуация, в която Тошев постави не само себе си, но още двама от кандидатите на ГЕРБ, чиито имена явно не знаеше и се наложи да потърси помощ от суфльори. Криво-ляво трудната част с имената в листата мина и Владимир Тошев се хвърли в друго крайно състояние – подхълцвайки задъхано, аха да ревне, докато обясняваше инициатива за паметника на загиналите на пл. „Бдинци“.
Дотук със смешките и „видимите резултати“, да си дойдем на приказката.

Дами и господа, предизборната кампания започна. Завесата се вдигна и сцената на видинския театър „Сълза и смях“ оживя отново. Дали ще си купите билети за финалното представление на 26 март, зависи само от вас. Защото безплатен обяд няма. Ако мислите, че си струва цената, то платете я отново.

Сподели в социалните мрежи