logo edinni.bg
slogn logo edinni.bg

Един гражданин пита

ДО
ОГНЯН ЦЕНКОВ
БИВШ КОМАНДИР НА БАТАРЕЯ
СЕГА КОМАНДИР НА гр. ВИДИН

ПРЕДЛОЖЕНИЕ
от ИВО ГЕОРГИЕВ АТАНАСОВ

УВАЖАЕМИ Г-Н КОМАНДИР,

Собственик съм на недвижими имоти в гр. Видин. Отправям Ви настоящето предложение за дарение на част от тях на Община Видин:
1. Сградата на пл. Бдинци, където работят Вашите верни войници. 2. Бившата поликлиника.
3. ЖП гара.
4. Партиен дом, който е ползван от бившата Ви партия- БКП, сега от Съда.
5. Първият етаж от сградата на Речна гара. Вторият ще даря на сегашната Ви партия – ГЕРБ, която превърна гр. Видин в най-добрият град за живеене.
6. Сградата, която сега се ползва от болница “ Света Петка“.
7. Три църкви .
8. Джамия.
Тъй като имате прекрасен екип, който може да разработи проекти за ремонти на тези сгради, считам, че ще се съгласите да приемете дарението. Предварително съм разговарял с АНГЕЛ НЕДЯЛКОВ – Главен архитект , ГЕНАДИ ВЕЛКОВ- Председател на Общински съвет и юридическият Ви екип и те бяха възхитени и одобриха моята идея.
Единствената ми молба е това мое предложение да бъде гласувано веднага от общинските съветници, ако тярбва на извънредна сесия, защото съм много ЧУВСТВИТЕЛЕН
Ако прояввате интерес и към други недвижими имоти, които са моя собственост ме уведомете веднага, за да ги даря на Община Видин и дарението да бъде гласувано на сесията на ОбС, на която ще бъде ПРИЕТО това мое предложение.
Ако съществува възможност след извършване на ремонтите на дарените имоти, определете по едно помещение във всеки, за да се събирам с приятели.

С УВАЖЕНИЕ: ИВО АТАНАСОВ

Източник: Фейсбук

Сподели в социалните мрежи