logo edinni.bg
slogn logo edinni.bg

Награди за видинските полицаи и огнеборци

44 служители на Областната дирекция на МВР във Видин и 20 служители на „Пожарна безопасност и защита на населението“ са наградени за проявена инициативност, висок професионализъм при изпълнение на конкретни задачи и по повод професионалния празник на служителите от МВР, съобщиха от пресцентъра на полицията.
Министърът на вътрешните работи Валентин Радев е наградил с „Писмена похвала“ старши комисар Янко Янколов – директор на ОДМВР-Видин, комисар Станислав Генчев – директор на РДПБЗН-Видин и младши експерт Ивайло Йорданов – разузнавач в сектор „Противодействие на криминалната престъпност“ в областната дирекция.
С „Писмена похвала“ от главния секретар на МВР главен комисар Младен Маринов са наградени петима служители от РУ-Видин – инспектор Пламен Станков, инспектор Красимир Петров, младши експерт Иво Якимов, младши експерт Илиан Милков и Илиян Илиев – разследващ полицай.
Останалите служители са наградени от ръководствата на областната дирекция, районните управления, ръководството на ГДПБЗН-МВР и РДПБЗН-Видин.

Сподели в социалните мрежи