logo edinni.bg
slogn logo edinni.bg

Възпитаничка на ПГ „Проф. д-р Асен Златаров“ стана „Отличник на випуска“ в Стопанската академия

Благодарствен адрес получи директорът на ПГ „Проф. д-р Асен Златаров“ във Видин Мариета Георгиева от проф. д-р Андрей Захариев – ръководител на катедра „Финанси и кредит“ при Стопанска академия „Д.А.Ценов“ – Свищов. Признанието е за възпитаничка на видинската гимназия, заслужила златна значка „Отличник на випуска“, грамота и парична награда на Стопанската академия.
„Имам удоволствието да ви съобщя и поздравя за високите постижения на Биляна Дамянова – възпитаничка от випуск 2008-2013 г. на ПГ „Проф. д-р Асен Златаров“ – Видин“, се казва в благодарствения адрес. Младото момиче е завършило с пълен отличен четиригодишен курс на обучение в ОКС „бакалавър“, специалност „Финанси“.
„Професионалните гимназии имат своето значимо място в образователната система на България, предоставяйки на младите хора основополагащи знания и умения в областта на икономическите науки. Успехът на вашата възпитаничка в обучението й в СА „Д.А. Ценов“ е поредния атестат и признание за полаганите от вас и целия учителски колектив усилия в процеса на изграждането на младата българска генерация икономисти, за което изказваме своите благодарности“, пише още в поздравлението си проф. д-р Андрей Захариев.

Сподели в социалните мрежи