logo edinni.bg
slogn logo edinni.bg

Отново блокада на пътя, катастрофа край Видин

Поредна тежка катастрофа по пътя за Видин. ТИР и микробус са катастрофирали в района на околовръстното шосе, по пътя за разклона към квартал „Нов път“. Очевидци на инцидента разказаха, че има и пострадали. Едната кола се е обърнала в канафката, а ремаркето на ТИР-а e отнесено.
Хората негодуваха заради необезопасения заснежен път, което е и възможната причина за катастрофата. Заради инцидента се образува огромна колона от автомобили, предимно тежкотоварни. Трафикът се отклонява през самия град Видин, което допълнително усложнява обстановката и крие риск от нови инциденти.
Междувременно пътят Видин-Монтана отново е блокиран, с нелепото оправдание – зимата ни изненада и не сме кадърни да се справим с положението. От 15.00 часа в неделя, поради снеговалеж, е ограниченo движението на тежкотоварни автомобили над 12 тона по път I-1 Видин-Монтана, в посока от Видин към Монтана. Обходният маршрут за движещите се в посока от Видин към Монтана е път II-11 Дунавци – Арчар, път III-112 Добри дол – Тополовец, път III-114 Тополовец – Ружинци.
Разбира се, депутатът Тошев и кметът Ценков ги нямаше, за да отговорят на тревогите на хората.

Видео

Сподели в социалните мрежи