logo edinni.bg
slogn logo edinni.bg

НЕ ГЛАСУВАХА ДЕКЛАРАЦИЯТА В ПОДКРЕПА НА ИСКАНИЯТА НА ПРОТЕСТИРАЩИТЕ!

Общински съвет Видин ОТКАЗА да гласува ДЕКЛАРАЦИЯ в подкрепа на видинските граждани с искане за Решение на Министерски съвет!
Информацията от сайта на община Видин е смело казано манипулативна и доста шеговита, ако се сравни и със снимковият материал.
Общинските съветниците от ДПС, ГЕРБ, коалиция НАдежда, с помощта на бившия общински шеф на БСП и компания отхвърлиха внесената от „Единни за промяна“ декларация за подкрепа на видинските граждани и искане за Решение на Министерски съвет за спешни мерки за изграждане на ЦЕЛИЯ път от Видин до София, а не само за участъци и разбира се за стартиране на процедурите за тунел под Петрохан.
Декларацията бе контрирана от друга декларация с поучителен тон към протестиращите граждани и в духа на: „Подкрепяме реализирането на заложения от АПИ проект, но осъждаме протестните действия, които нарушават правата на други граждани …“ А именно: Идете и си протестирайте на летището или на село, не ни досаждайте и не ни пречете да се движат хората и да загиват по тези прекрасни пътища към Видин!

И пак размахаха пръст на протестиращите и се подиграха на гражданите, защото дори не бяха написали до кого адресират тази си декларация …
А може пък и да си знаят. Може просто така да декларират пълно подчинение и разбира се възхита от многото, което е направено за региона (който иначе случайно умира) ….
Наглостта е безмерна. След като не приеха декларация с исканията на протестиращите граждани си гласуваха някаква декларация, с която просто подкрепят нещо, но не съвсем … А после сложиха гръмко заглавие на общинската си публикация и заляха нета с „общински съвет подкрепя …“
Гнусно! Също като четиримата от снимката!
Приятели, на 3ти март продължаваме! И който подкрепя исканията на протестиращите ще бъде редом с нас …
Другите просто ще позират в костюми и ще гледат умно, колкото и да им е трудно …

Сподели в социалните мрежи