logo edinni.bg
slogn logo edinni.bg

Красимир Михайлов… за музиката, за Видин и бездарното му управление

„Имам надежда, че един ден Видин ще изглежда така, както аз го виждам в мечтите си, както съм го описал в песните си“. Това сподели от ефира на радио „Видин“ нашият приятел, педагог, музикант, общественик и член на гражданско обединение „Единни за промяна“ Красимир Михайлов.
„Видин е прекрасен старопрестолен град, който не е достатъчно обгрижван. От години Видин не е управляван добре, което е довело до сегашното му състояние. Затова видинчани подехме битка, гражданска битка за своя град и успяхме да постигнем исканията си за решение на Министерския съвет по изграждане на пътя Видин-Ботевград, с точен график, индикативна стройност на проекта и срок на изпълнение“, заяви Михайлов. Той поясни, че през годините видинчани многократно са лъгани, но този път събудилото се гражданско общество няма да позволи повече да бъде заблуждавано и ще отстоява докрай своите граждански права: „Ще изискваме, ще следим дали поетите ангажименти се изпълняват и ще сме в готовност за нови граждански протести“, каза видинчанинът.
По думите на Красимир Михайлов определени кръгове умишлено и злонамерено натрапват сред хората недоверие и омаловажат протестите на видинчани. „Защо на други места, където ГЕРБ е взело властта, се случват положителни неща, а в нашият град същата партия управлява така бездарно? Отговорът е, защото местният велможа посочва кой на коя длъжност, кога и докога да властва…“, допълни още Михайлов.
От ефира на радио „Видин“, в предаването „Цветовете на деня“, видинчанинът представи две свои нови песни – „Нежна еротика“ и „Като първа любов“.
Какво още сподели Красимир Михайлов: http://bnr.bg/vidin/post/100962810

Сподели в социалните мрежи