logo edinni.bg
slogn logo edinni.bg

Представят дебютна книга пред видинска публика

id=“:m0″ class=“ii gt „>
id=“:m5″ class=“a3s aXjCH m1635e422caa28c6f“>
Регионална библиотека „Михалаки Георгиев“ ще представи пред видинска публика Тихомир Иванов и дебютната му книга „Камино: Пътят на завръщането“, съобщиха от културната институция.
Книгата успешно съчетава жанровете на пътеписа и романа, като ги обогатява с елементи от така наречената духовна литература – литературата, базирана на съвременните ню ейдж теории, вдъхновени от психологията и източната философия и религия. Това обаче не е книга с инструкции за това как да се живее. Не е езотерика и психоанализа. Това е едно лично преживяване и всяка случка в него идва от опита на автора. Книгата дава някои отговори, но също така задава въпроси, на които всеки читател може да си отговори сам и да поеме по свое собствено пътешествие към истината.
Тихомир Иванов е роден през 1985 година в Чирпан. Има бакалавърска степен по телевизионна журналистика от СУ „Св. Климент Охридски“ и магистърска степен „продуцент в екранните изкуства“ от НАТФИЗ. Към момента на излизането на книгата му „Камино: Пътят на завръщането“ Тихомир Иванов учи психология в Пловдивския университет „Паисий Хилендарски“. Работил е като репортер, актьор, сценарист, асистент-режисьор, стейджмениджър и главен организатор в различни телевизионни предавания.
Срещата с автора ще се състои на 15 май (вторник) от 17,30 часа в залата за изяви на отдел „Заемна за възрастни“ на видинската библиотека.

Сподели в социалните мрежи