logo edinni.bg
slogn logo edinni.bg

От торбата с добри видински новини…

  • Поредно безгрижно и весело лято очаква видинските деца, които живеят в комплекс „Бонония“. В облагородения район между жилищните блокове с номера 9, 10, 11, 12 и съседните им, малчуганите се радват на прекрасни условия – красива детска площадка с модерни съоръжения, отговарящи на всички изисквания за безопасност. Цветни лехи, пешеходни алеи, места за отдих и спорт допълват мястото, което живущите не без основание определят като един малък оазис.
    „Тук условията са прекрасни, децата ни не си играят сред облаци от прахоляк и тичат из плевели. Личи си грижовната ръка на местната управа“, коментираха въодушевено родители, които признаха, че се сблъскват със завист от страна на техни познати от съседни комплекси. Обновлението дори е вдигнало цените на имотите в района, където за свободно жилище хората се борят със зъби и нокти.
    „Благодарим! Колко мило, че са се сетили и за нас. С нетърпение очакваме да дойдат от кметството за официална церемония по рязане на лентата“, допълниха изпадналите почти в екстаз хора.
    (Б.Р. Това бе само част от многобройните добри новини, с които ни заливат нашите съграждани. Очаквайте още такива вести и не забравяйте да мислите позитивно, защото мъдрите управленски решения се вземат от хора, които денонощно работят за всички ни).
Сподели в социалните мрежи