logo edinni.bg
slogn logo edinni.bg

В Медовница се биха, в Кула замеряха жена с камъни

Сигнал за сбиване в частен имот в село Медовница е подаден в 16,30 часа на 11 юли, съобщават от пресслужбата на полицията във Видин.
Към мястото незабавно се насочили служители на Районните управления от Видин и Белоградчик. Униформените установили, че в двор на имот е възникнало сбиване между двама братя – на 31 и 39 години, които взаимно си причинили наранявания с дървета и вила. Пострадала е и 20-годишна обитателка на имота.
Двамата мъже и жената са с различни наранявания, но без опасност за живота. Настанени са във видинската болница. Работата по случая продължава. В РУ-Белоградчик е образувано досъдебно производство.
Часове по-късно същият ден, в 22,10 часа, 83-годишна жителка на Кула отишла в Районното управление в града и съобщила, че малко по-рано в двора на имота си била замеряна с камъни и тухла. Жената била транспортирана в Спешния център и след оказана медицинска помощ е освободена.
В резултат на предприетите незабавни оперативно-издирвателни действия служителите на реда установили авторите на деянието – двама братя, малолетни от село Големаново.
Работата по случая продължава. Образувано е досъдебно производство.

Сподели в социалните мрежи