logo edinni.bg
slogn logo edinni.bg

За разрухата и далаверата

Помните ли как преди няколко месеца областната управителка на Видин се похвали, че специализирана фирма е извършила цялостно почистване на крепостните стени и района при т.нар. „Алея на влюбените“? Тогава тайната около името на въпросния „специалист“ (как е „спечелил“ процедурата, колко пари е прибрал и т.н., все въпроси, останали без отговори) събуди основателни съмнения за далавера. Съмненията отидоха по дяволите само за часове и истината лъсна, след като видинчани заснеха техниката на „специалиста“ – фирма, собственост на общински съветник от ГЕРБ и член на УС на Общинската структура на ГЕРБ във Видин.
Запикали очи да дават отговори на въпросите на видинчани, от областната управа обаче продължиха с изявленията си пред медиите: „Нашата цел е пространството между двете крепостни стени да се превърне в привлекателно място за видинчани и гостите на града“.
Днес, няколко месеца по-късно, резултатът е повече от забележителен, само дето „специалистът“ прибра едни пари. Но нито е за първи, няма и да е за последен път.

Сподели в социалните мрежи