logo edinni.bg
slogn logo edinni.bg

Двама мъже са задържани в ареста, задигнали помпи от бензиностанция

Двама мъже – от село Слана бара и град Грамада, са задържани в ареста, съобщиха от пресслужбата на Областната дирекция на полицията във Видин.
На 8 август около 15,45 часа, след разклона за село Киреево, полицейски служители спрели „Форд Транзит“ с плевенска регистрация. Превозното средство управлявал 40-годишен жител на Слана бара, а с него пътувал 27-годишен мъж от Грамада.
При извършената проверка униформените установили, че в багажния отсек се превозват помпи – част от горивни колонки. Двамата мъже признали, че малко по-рано свалили шестте помпи от колонките на бившата бензиностанция, намираща се в близост до ГКПП „Връшка чука“. Към момента обектът е собственост на банка.
При последвалата проверка на документите на Форда служителите на реда констатирали разминаване между номер на рама, отразен в свидетелството за регистрация на МПС и номер върху самата рама.
Колата с превозваните в нея вещи е иззета по надлежния ред, а двамата мъже са приведени в полицейския арест и задържани за срок до 24 часа.
Разследването по случая продължава. В РУ-Кула е образувано досъдебно производство.
(Сн.Дарик нюз)

Сподели в социалните мрежи