logo edinni.bg
slogn logo edinni.bg

Как общината се грижи за безопасността на видинските деца?

Новата учебна година вече чука на вратата на ученици, учители и родители, но явно зад залостената за гражданите порта на Видинска община никой нищо не чува.
Бърза обиколка в утрото на 13 септември, само в малка част от Видин, установи че маркировката на пешеходните пътеки около училища е само някогашен блед спомен, а на места и такъв не е останал.
Какво ли е правила цяло лято кметската администрация? С какви ли велики дела се е занимавал кметът Огнян Ценков? Или пък миналогодишните запаси от водни боички, с които бяха нацапани пешеходните пътеки, са свършили? Тогава боята издържа два-три дни, с което община Видин, с вещото си ръководство, постави своеобразен рекорд по качество и професионализъм.
Каквито и да са ги вършили, то делата им нямат нищо общо с определението „добър стопанин, грижещ се за безопасността на видинските деца“. В против случай нямаше боядисването на пешеходни пътеки да се отлага за последния момент и гражданите непрекъснато да подсещат общинарите, че са длъжни да си свършат работата.

Сподели в социалните мрежи