logo edinni.bg
slogn logo edinni.bg

Видински ученик спечели награда от кампанията „Влез в час с данъците 4“ на НАП

Кристиан Иванов, ученик от ПГ „Проф. д-р Асен Златаров“ във Видин, грабна поредната награда в четвъртия сезон на образователния проект на НАП „Влез в час с данъците“. С правилните си отговори на теста за получаването на заплата в плик Кристиан си спечели нов ховърборд. Наградата си той получи от Ирена Илиева – директор на офиса на НАП във Видин, съобщиха оттам.
Националната агенция за приходите провежда образователния си проект за четвърта поредна година. Тази година кампанията променя своя формат, за да бъде още по-близо да навиците и интересите на учениците. Всички ученици могат да посетят сайта на кампанията www.vlezvchas.bg, където да гледат публикуваните видеа и да се състезават в интерактивна игра за атрактивни награди. Всеки тест за награда е достъпен в сайта в продължение на две седмици. Новият тест е на тема „Регистрация на фирма“. Той вече е публикуван и може да бъде решаван от учениците до 10 декември включително. Междувременно вече е ясен следващият късметлия с награда от приходната администрация и той отново е от Видин.
В четвъртото издание на „Влез в час с данъците“ НАП ще раздаде 10 големи награди – две игрови конзоли, две гейминг системи за виртуална реалност, два велосипеда, два електрически смарт ховърборда и два смарт часовника. Наградите се разпределят на случаен, лотариен принцип, посредством специално разработен за нуждите на играта софтуер.
Сподели в социалните мрежи