logo edinni.bg
slogn logo edinni.bg

Краси Михайлов пее с децата на Видин

Видеоклипът към песента „Шоколадова мечта“ на нашия съгражданин, учител, музикант и общественик Красимир Михайлов е вече факт. Рок парчето се завъртя из социалните мрежи и интернет сайтове, обирайки овациите на малки и големи.
Михайлов не се нуждае от представяне, защото той отдавна е известен на съгражданите си с огромната си любов към родния Видин, на когото посвещава голяма част от своите песни, изпълнени с емоция и много нежност.
„Шоколадова мечта“ е осмата авторска песен на Краси и шести видеоклип. В него участват деца от ОУ „Иван Вазов“. В шоколадовото парче Краси пее заедно с лъчезарните Цвети и Ева, които са възпитаници на същото училище, където Михайлов е преподавател. Песента е по негов текст, аранжимент – Явор Деспотов, видео – „Видинчаните“ Светла Лозанова, а въздушните кадри са на Валентин Борисов.
Красимир Михайлов има други седем популярни и обичани песни – „Балада за Видин“, „Свещена земя“, „Мое училище“, посветена на ОУ „Любен Каравелов“, „Просветление“, посветена на ОУ „Иван Вазов“, „МИЛА“ (посветена на дъщеря му), „Като първа любов“ и „Нежна еротика“.

Сподели в социалните мрежи