logo edinni.bg
slogn logo edinni.bg

Тежка катастрофа на Е-79

Тежка катастрофа е станала преди минути на международния път Е-79, съобщи агенция BulNews.
Два камиона са се ударили зверски на завой във видинското село Скомля, след което единият се е обърнал. На този етап не са ясни причините за поредната катастрофа на натоварения път. Две пожарни, линейки и патрул на полицията са пристигнали на терен в селото.
В инцидента са участвали камион със сливенска регистрация и врачански товарен „Мерцедес Спринтер“. По първоначална информация има поне двама пострадали, които са закарани в болница. Пожарникарите са рязали ламарини, за да извадят шофьорите от двете смачкани возила.
Струпването на специализирана техника временно затруднява трафика по Е-79, но няма образуване на колони и движението се осъществява в едната лента. Пътуващите по този маршрут да преминават с повишено внимание през село Скомля, тъй като много шофьори намаляват внезапно, за да огледат катастрофата.
Скъпи приятели, шофирайте внимателно. В следващите години, докато не се изгради новото трасе, здравето и животът ни по Е-79 са в опасност. Това са даденостите, нека сами си помогнем!

Сподели в социалните мрежи