logo edinni.bg
slogn logo edinni.bg

Кеворк v/s Владо Тошев и бомбардиращата идиотщина

„Клетият оратор, който произнесе в Парламента още по-клетата си фраза, постави под съмнение не само годините на Прехода, ами и управлението на ГЕРБ, което заема една трета от това славно време – от ГЕРБ сигурно ще му дърпат ушите, но така е, когато главата ти се е развила от този Лайф.
В парламентарния дебат за закупуването на Ф-16/блок 70 изплющя една удивително глупава фраза: „Избираме или жизнь, или лайф, решавайте!“
Авторът на фундаменталния избор – Жизнь или Лайф – не е някакъв склерозирал от отчаяние антикомунист, а човек, формиран изцяло по време на соца, стигнал е до прозрението си, когато е вече на около 65 години. Цяло чудо е, че е достигнал до озарението едва заради Ф-16/70.
Интересно, каква пък е представата му за Лайфа – може би това е нещо като битието на един днешен български депутат.
А представата му за Жизнь-а, но не собствения му живот, а този на един „номинален“ български гражданин?
Ако беше казал, че Ф-16/70 ще измъкне от Блатото мизерстващите българи, повече щяхме да му повярваме, отколкото да си измива ръцете/съвестта с проклетията Жизнь, в която и той е пребивавал, и то не лошо – гушкал се е в тогавашната армия и една дума не е обелвал за Лайфа…“.
Повече от точния анализ, направен от Кеворкян, може да прочетете тук:
http://afera.bg/%d0%b8%d0%bb%d0%b8-%d0%b6%d0%b8%d0%b7%d0%bd%d1%8c-%d0%b8%d0%bb%d0%b8-%d0%bb%d0%b0%d0%b9%d1%84/?fbclid=IwAR2CtkgOEuaQIILOgd4xWmh0xfnWY6fQEejNzoBBV3vqVxKQx1rYhIa1yqo

Сподели в социалните мрежи