logo edinni.bg
slogn logo edinni.bg

Очаква се интензивен трафик, бъдете внимателни на пътя!

През следващите почивни дни около 6 септември се очаква интензивен трафик по пътищата. От „Пътна полиция“ призовават шофьорите да спазват стриктно правилата за движение, да бъдат дисциплинирани и толерантни, апелира комисар Петър Петров – началник на отдел „Охранителна полиция“ в ОДМВР-Видин.
Празничният 6 септември и поредицата от почивни дни налагат допълнителни мерки за обезпечаване на обществения ред и безопасността на движение в региона. В петък и неделя се очаква по-интензивен трафик, тъй като за трите почивни дни много жители на областта ще се върнат по родните места.
Екипи на „Пътна полиция“ ще контролират и подпомагат движението по направленията към граничните контролно-пропусквателни пунктове на територията на област Видин – Дунав мост-2, Връшка чука и Брегово.
На 7 септември полицейските служители ще проведат специализирана операция „Алкохол, наркотици и неправоспособност“ за недопускане управление на моторни превозни средства от неправоспособни или водачи, употребили алкохол/наркотици, съобщават още от МВР.
При проверките по пътищата през следващите дни пътните полицаи ще използват всички налични технически средства за контрол на скоростните режими.

Сподели в социалните мрежи