logo edinni.bg
slogn logo edinni.bg

Отличиха инспектор от Видин на Националния конкурс „Пожарникар на годината“-2019

Инспектор Владимир Иванов от Регионална дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“- Видин е сред отличените в заключителния етап на Националния конкурс „Пожарникар на годината – 2019“

Победителите в конкурса получиха отличията си днес, на тържествена церемония в Националния дворец на културата.

Владимир Иванов е отличен като подгласник в Раздел „Г“” – Пожарникар на годината от направление „Превенция“ осъществяващи превантивна дейност, обучение на населението или работещ с доброволни формирования запредотвратяване или овладяване на бедствия, пожари и извънредни ситуации и за отстраняване на последиците от тях, съобщи регионалният говорител на МВР за Видин.

Главен комисар Христо Терзийски, директор на Главна дирекция „Национална полиция“ връчи наградата.

Владимир Иванов е инспектор в група „Превантивен контрол и превантивна дейност“ в сектор „Превантивна и контролна дейност“ на Регионална дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“- Видин. Инспектор Владимир Иванов е в системата на МВР от 2009 г. Седем пъти е бил награждаван за висок професионализъм и постигнати резултати в служебната дейност. Отлична е оценката за работата му през 2019 г. Той е организирал и ръководил подготовката на отбора на видинската Профилирана природо-математическа гимназия „Екзарх Антим I“, заел първото място в Националното ученическо състезание „Защита при бедствия, пожари и извънредни ситуации 2019 г.“ в Стара Загора. Организирал е областния конкурс за детска рисунка „С очите си видях бедата 2019 година“ с участието на 149 деца и 31 класирани рисунки. Инспектор Владимир Иванов е подготвил е 28 деца от седем училища в региона за участие в областното състезание „Защита при бедствия, пожари и извънредни ситуации 2019 г.“ и е провел 72 занятия с 410 души за практически действия при бедствия, пожари и извънредни ситуации, както и три занятия със 101 служители от системата на Министерството на образованието и науката. Участвал е също в множество тематични проверки и е провеждал беседи, лекции и тренировки за действия при бедствия в учебни заведения от региона.

Източник: Радио Видин

Сподели в социалните мрежи