logo edinni.bg
slogn logo edinni.bg

Единни за промяна с призив: Останете вкъщи! Спасете живот!

Скъпи приятели,

Всички ние преминаваме през изключително труден период.
Ситуациата е много динамична и непредвидима и никой не знае колко ще продължи тази криза,но ние вярваме че заедно можем да се справим.

Останете си вкъщи, останете в безопасност! Спасете живот!
Знаем, че е трудно, но всички трябва да положат усилия. Сега повече от всякога трябва да сме отговорни към себе си, към родителите си, към нашите баби, дядовци, към приятелите и колегите си.
Нека бъдем дисциплинирани и да не забравяме какво ни прави хора!

Обръщаме се към Вас отново, за да Ви напомним, че ние от „Единни за промяна“ продължаваме с доброволческата си инициатива в подкрепа на всички наши съграждани, които попадат в рисковите групи застрашени от коронавируса. 

Не излизайте! Ние ще напазаруваме вместо Вас!
Готови сме да доставим всички  хранителни продукти и лекарства от първа необходимост до домовете на онези възрастни хора, за които няма кой да се погрижи.
Щабът за помощ е насочен към по-възрастните и онези в рисковите групи, които не трябва да се редят на опашки за хранителни стоки и трябва да спазват изключителни предпазни мерки.
Припомняме, че Вашите заявки може да подавате на следните телефони:
0886063459 – отговаря Светлана Стойкова
edinnizapromiana@gmail.com
0898752409 – отговаря Елеонора Петрова
ddfvidin@gmail.com
След уточняване на адресите и необходимите продукти, ще се свържем с всеки нуждаещ се, за да уточним кога може да бъде направена доставката.
Заявките ще бъдат обработвани в рамките на един работен ден и доставяни на следващия, като ще бъдат спазвани всички превантивни мерки, така че хората, които ги получават да бъдат максимално защитени.
Офисът на „Единни за промяна“ ще работи от 9.00 до 17.00 и всеки, който е здрав, не попада в рискова група и желае да се присъедини към инициативата, може да го направи.
Приятели, усилията ни сега трябва да бъдат насочени към забавянето на разпространението на заразата и осигуряването на условия, за да може медицинският персонал да си върши работата.
Сега повече от всякога трябва да бъдем единни!

Сподели в социалните мрежи