logo edinni.bg
slogn logo edinni.bg

Освежават маркировката в „синята зона“ на Видин

Община Видин стартира дейностите на 2 юни и в тази връзка поетапно ще бъдат ограничавани местата за паркиране, до цялостното опресняване на маркировката. Работата ще започне от централната градска част, около сградата на Общината и централните улици, продължавайки към периферните зони и обхвата на Общинския пазар и района на улица „Широка“: Мол Видин, паркинг зад Община Видин, ул. „Цар Симеон Велики“, бул. „Цар Александър II“, ул. „Дунавска“, ул. „Княз Александър Батенберг“, ул. „Екзарх Йосиф“, ул. „Бдин“, паркинг пред хотел „Бонония“, паркинг при Спортна зала „Фестивална“, ул. „Широка“, както и пресечните улици, влизащи в обхвата на „синята зона“.

Община Видин се обръща към жителите на града с молба за оказване на съдействие на служителите, ангажирани с възстановяването на маркировката и на органите на реда, както и за проявяване на разбиране относно бъдещите причинени неудобства.
Дейностите са съгласувани със сектор „Пътна полиция” към ОДМВР – Видин.

Припомняме, че паркирането в „синята зона“ влезе отново в сила на 14 май. Цената за ползване на услугата от 1 лв. на час бе запазена, непроменени останаха и абонаментните такси.

Сподели в социалните мрежи