logo edinni.bg
slogn logo edinni.bg

Нови 3 пътнотранспортни произшествия през изминалия уикенд

На 10 юли около 3.00 часа на главен път Е-79 в посока от гр. Монтана към гр. Видин, товарен автомобил „Мерцедес 1840“, управляван от турски гражданин, блъска отзад движещия се пред него влекач марка „Волво“ с турска регистрация, при което са причинени имуществени вреди по двете превозни средства. Водачите са изпробвани за алкохол, пробите са отрицателни. По случая в ОДМВР-Видин е образувано досъдебно производство.

На 10 юли на главен път Е-79 с посока на движение от гр. Видин за гр. София, 45-годишен софиянец, управляващ лек автомобил „Опел Мока“, предприел маневра за изпреварване и се блъснал в изпреварващия го в този момент товарен автомобил „Ситроен Джъмпер“. В резултат на произшествието е причинена средна телесна повреда на пасажера в Опела-а, изразяваща се във фрактура на горен ляв крайник. Пробите на водачите за алкохол са отрицателни, по случая в ОДМВР-Видин е образувано досъдебно производство.

Вчера около 11.00 часа в с. Тополовец 21-годишен жител на гр. Монтана, при управление на лек автомобил „Фолксваген Голф“ навлязъл в кръстовище без да спира на знак „Stop” и се ударил челно в задната част на движещия се на път с предимство бус „Мерцедес“. В следствие на катастрофата е причинена смъртта на 6 крави в товарния автомобил, а непълнолетен пътник от Голф-а е с фрактури на двата крака. Пробата на водача на буса за алкохол е отрицателна, а водачът на Голф-а е дал кръвна проба в МБАЛ-Монтана. По случая в РУ-Белоградчик е образувано досъдебно производство.

 

Снимката е илюстративна

Сподели в социалните мрежи