logo edinni.bg
slogn logo edinni.bg

ЧЕЗ въвежда ново работно време на центровете за обслужване на клиенти от 1 Ноември

Центровете за обслужване във Видин, Враца, Монтана, Ловеч, Благоевград, Перник и Кюстендил ще приемат граждани от 08:30 ч. до 17:00 ч. от понеделник до петък, съобщават от пресцентъра на ЧЕЗ.

Уеднаквява се работното време на офисите за работа с клиенти на дружествата на компанията в България в различните дни от седмицата в 7 града. Анализ на компанията показа, че въведеното до момента различно работно време през отделните дни не постига планираната ефективност при обслужване на клиентите. Новата организация ще подпомогне и по ефективната обработка на всички, новопостъпили през деня документи, след приключване на работата с клиенти.

Промяната влиза в сила от 01 октомври 2020 г. Повече информация за работното време на всички офиси за обслужване на клиенти на ЧЕЗ може да бъде намерена на корпоративния сайт www.cez.bg, в секция „Контакти“.

В извънредната ситуация е препоръчително потребителите да посещават офисите на центровете за обслужване на клиенти само в краен случай и при неотложна необходимост, като за връзка с дружествата на ЧЕЗ в България използват и възможностите за дистанционен контакт – информационна линия 0700 10 010 и корпоративния сайт cez.bg.

Сподели в социалните мрежи