logo edinni.bg
slogn logo edinni.bg

Фестивал „Здравей, Здраве“ ще се проведе за трета поредна година във Видин

На 17-и октомври, събота, от 9:00 ч. до 18:00 ч., на терасата пред зала „Филхармония“ във Видин ще се проведе третото издание на фестивала „Здравей, Здраве“. Събитието, чиято цел е да популяризира здравословния начин на живот във всички негови аспекти, ще предложи богата програма и интересни участници.
За първи път организаторите избират това място и вземат решение всички активности да са на открито, тъй като се надяват централната, лесно достъпна локация да привлече още повече посетители. Фестивалът е насочен към алтернативна медицина, личностно развитие, различни духовни учения и медитативни практики, както и към здравословното хранене.
В рамките на тазгодишното издание са предвидени лекции на различни теми, работилници по рисуване с кана и изработка на лотоси, книжен базар за духовна литература, възможност за изследване с квантово-магнитен бирезонанс, както и прецизна селекция био продукти, ръчно изработени аксесоари, сувенири и бродирани дрехи с българска шевица.
Популярният психотелесен терапевт Мадлен Алгафари ще открие събитието в 09:10 ч. с лекция на тема „Защо се разболяваме?“. Планирани са и практически упражнения и български народни танци през целия ден.
Същинският старт на фестивала е в петък, 16-и октомври, от 18:00 ч, когато любителите на музиката ще могат да се насладят на концерт с класическа музика и произведения на Учителя Петър Дънов. Отново музикален е финалът на 17-и октомври от 18:30 ч. на едни от дунавските шлепове. Там могат да заповядат всички, за да се запознаят с творчеството на Михаела Стойкова и музикална общност „Гаяни“.

Сподели в социалните мрежи