logo edinni.bg
slogn logo edinni.bg

Единни за промяна с номер е 11!

Жребият на Общинската избирателна комисия определи номер 11 в бюлетината за местната коалиция „Единни за промяна“ за местните избори на 25 октомври.

В живота няма нищо случайно!

Числото 11 е свещено и символизира просветление и ново начало. Единадесет управлява етиката и морала, дарява притежателите си със самоотверженост, емоционалност и много силна интуиция, характеризира се с харизма, вътрешна устойчивост, лидерство и решителност.

Единадесет е женско число, символ на антитезата и полярността, но също така – и на партньорството и симетрията.

„Да, емоционална съм, но съм и самоотвержена и решена да направя нещо добро за Видин. Така, както съм го правила и го правя за хората, с които съм се срещала в живота си. И да, има символ в числото 11, защото аз съм първо жена и майка. Защото това е числото на новото начало – номер единадесет.“, заяви Росица Кирова, чиято кандидатура за кмет на Община Видин бе издигната от коалицията.

Това е в пълен синхрон с всичко, залегнало в програмата на обединението.

„Нека числото единадесет се превърне в символ на нашето ново общо начало. Символ на промяната, символ на нашата решителност за промяна, символ на партньорство, защото всичко, за което се борим е възможно, ако работим заедно. Ако сме единни!“

Сподели в социалните мрежи