logo edinni.bg
slogn logo edinni.bg

Поздрав от Местна коалиция „Единни за промяна“ по случай 1 октомври – Международен ден на възрастните хора

Уважаеми дами и господа,
Уважаеми майки, бащи, баби и дядовци,

Приемете най-сърдечни поздрави от мен и целия екип на Местна коалиция „Единни за промяна“  по повод  1 октомври – „Международния ден на възрастните хора“!

Използвам случая, за да изразя своето преклонение и уважение не само пред житейския ви опит, пред вашата мъдрост, но и пред  достойнството, с което носите възрастта! Малко е да се каже, че за нас вие сте пример за трудолюбие, честност и всеотдайност.  Въпреки трудните преходни години съумяхте да запазите духа и семейните ценности за нас – вашите деца. Длъжни сме да се учим и от грешките ви и от възходите ви. Длъжни сме да продължим започнатите от вас добри дела. Длъжни сме да се вслушваме в съветите ви – те почиват на мъдростта, трупана с годините.

1 октомври е и ден на поезията и празник на българските певци и музиканти. Затова пейте, танцувайте и пазете младежкия си дух. Вие сте нашите майки, бащи, баби и дядовци и сте ни нужни. Вие сте нашето „у дома“, където искаме да останем и нашето „у дома“, което заедно с вас, и заедно с нашите деца, искаме да направим по-уютно и по-гостоприемно.

Бъдете здрави!

Сподели в социалните мрежи