logo edinni.bg
slogn logo edinni.bg

Хората от село Въртоп пред кандидата за кмет на община Видин Росица Кирова: „Зле сме!“

„Зле сме!“. С тези думи бе посрещната кандидатката за кмет на община Видин от „Единни за промяна“ Росица Кирова от жителите на с. Въртоп.

Малцината останали хора в селото, предимно възрастни, се ожалиха, че са забравени от местната власт, изоставени от всички. През зимата Въртоп е откъснато от света и пътят до селото, осеян в трапове, е системно непроходим.

„Кога имаме ток, кога нямаме. 25 г. партии ни лъжат“, възкликна побелял жител на с. Въртоп.

„Потресаващо е как общинската администрация години наред е оставала глуха за проблемите на хората в малките населени места“, каза Росица Кирова. Единствената жена кандидат за кмет на Видин обясни, че тя и екипът на „Единни за промяна“ не са свързани с големите партийни централи и не зависят от партийните касички.

„На 25 октомври избирайте умно. Избирайте хората по това, което са направили в живота си, какво са постигнали, а не такива, които искат да управляват, за да се облагодетелстват лично“, призова Росица Кирова.

Представяйки програмата си, от „Единни за промяна“ заявиха, че за тях Видин е толкова важен, колкото и всички останали населени места в общината. „Готови сме да отдадем всичките си сили, за да спрем разрухата. За да променим облика на общината ни е нужна подкрепата ви. Единственият кандидат, който заслужава да е вашият кмет, е с бюлетина номер 11 – Росица Кирова и „Единни за промяна“.

Източник: 24 часа
Сподели в социалните мрежи