logo edinni.bg
slogn logo edinni.bg

Росица Кирова, кандидат за кмет на община Видин от коалиция „Единни за промяна“ се срещна с представители на строителния бранш

Росица Кирова – кандидат за кмет на община Видин от коалиция „Единни за промяна“ присъства на работна среща на Национален клуб на строителите ветерани във Видин. Председател на клуба за Видин е инж. Йордан Бързашки – кандидат за общински съветник от листата на „Единни за промяна“. Срещата съвпадна с рождения ден на инж. Бързашки, който получи поздравления от Иван Стоянов и Виктор Шарков – заместник председатели на НКСВ, от Председателя на областното представителство на КСБ във Видин – Валентин Кръстев и от колегите си от Клуба на строителите ветерани във Видин.

Присъстващите се възползваха от присъствието на г-жа Кирова, за да и зададат въпроси относно визията й за развитието на град Видин и за възможностите градът да се превърне в едно по-добро място за живеене;  как вижда решението на проблема с архитектурния облик на старопрестолния град и какво според нея трябва да е отношението на главния архитект на общината към представителите на строителния бранш.

Всички изразиха подкрепата си за гражданското управление на града и общината, което предлагат от коалиция „Единни за промяна“ и си пожелаха жена да е следващият кмет на община Видин.

Сподели в социалните мрежи