logo edinni.bg
slogn logo edinni.bg

Павел Тодоров, кандидат за видински общински съветник от „Единни за промяна“: Вярвам на силните жени

„Повечето мъже не обичат силните жени. А пък моята майка е точно такава жена, изключителен човек. Тя ме е научила на трудолюбие, да се раздавам докрай. В Росица Кирова, нашият кандидат за кмет на Видин, виждам същото – силна, целеустремена, каквато и цел да си постави, тя я постига. Човек със страхотни качества. Силна жена е и моята приятелка, затова я обичам още повече“, откровено заявява Павел и признава, че за него е чест да е част от екипа на „Единни за промяна“.

„С такива хора няма невъзможни неща“, казва Павел, чийто делник и празник започва от зори в 5 часа. Наравно с останалите работници от фирмата, Павел и брат му стават рано-рано, за да приготвят мекици, банички… Семейният бизнес с хранителни стоки и производство на закуски бил създаден от родителите на Павел преди двадесетина година. С времето видинчанинът се учел на занаят, започнал като снабдител, а днес вече е в редиците на майсторите.

„Така съм възпитан и работата ми доставя удоволствие. Всеки клиент трябва да бъде посрещнат с усмивка“, казва Павел и допълва: „За родния си град, за каузата „Единни за промяна“ ще дам всичко от себе си, няма да се откажа. Сигурен съм, че ще успеем и вярвам, че видинчани ще ни гласуват доверието си. Ще направят правилния избор както за себе си, така и за младите хора на Видин. За да останем тук, за да можем да живеем нормално, да създаваме семейства и да отглеждаме децата си“.

Източник: trud.bg

Сподели в социалните мрежи