logo edinni.bg
slogn logo edinni.bg

Пламъкът на промяната беше запален

В истински празник се превърна заключителният концерт от предизборната кампания на коалиция „Единни за промяна“. Пълната до краен предел Спортна зала „Фестивална“ стана свидетел на символичното запалване на огъня на промяната с изобразеният със запалени свещи номер 11. Росица Кирова, кандидат за кмет на община Видин и хората от листата за общински съветници се събраха на сцената, за да покажат за пореден път, че са различни хора, с различни професии, но обединени от желанието да променят Видин. Да покажат, че когато хората са заедно, всичко е възможно.

Талантливите танцьори и изпълнители от Ансамбъл „Дунав“ разгорещиха кръвта на видинчани , а когато на сцената се появи Васил Найденов, залата вече беше на крака и пя с него до края.
Големият български изпълнител получи подарък от Росица Кирова и „Единни за промяна“ – картина на талантливият художник-копист от листата на коалицията Владимир Рогожаров и призова видинчани на 25 октомври да направят интелигентен избор.

„Не позволявайте да манипулират вота ни, бъдете нащрек в изборния ден и не се подавайте на провокации“, призова Росица Кирова и допълни: „Изберете номер 11 в бюлетината, защото заедно можем всичко!“

Сподели в социалните мрежи