logo edinni.bg
slogn logo edinni.bg

Благодаря ви, скъпи съграждани! Заедно показахме, че във Видин има много сила и дух!

Искам да благодаря на всички, които ме подкрепиха. Да призова колебаещите се на 1 ноември да направят своя избор. А онези, които не ме подкрепиха на първия тур – да дадат своят вот за Видин, за да направим така, че градът ни да стане различен и да се превърне в хубаво място за живеене. Промяната е възможна, само ако обединим усилията си. Тя не може да стане от една група хора. Не трябва да се заблуждаваме, че във Видин ще стане нещо различно, ако сме на групички. Трябва да го направим заедно.

Изключително много благодаря и на младите хора, които повярваха, които имат желание да преобразят града си. Убедена съм, че това ще се случи. Това, в което вярваме, това, на което отдаваме сърцата и душите си, това, което ни одухотворява – това ни определя като хора. И аз съм убедена, че във Видин има много сила и дух. Тепърва ще покажем на цяла България, че можем да бъдем различни и че ще направим промяната самите ние, видинчаните – отвътре навън.

Днес е един прекрасен празник – Димитровден е! Вчера, в изборния ден, се шегувах с много хора и им казвах: „Ето, осигурила съм ви слънчево време“. Независимо от прогнозите на синоптиците, изведнъж грейна слънце. Днес слънцето отново ни топли. Доста късно вечерта вчера се срещнах с много хора и им казвах: „Добър ден!“. Един намусен господин сърдито ми отвърна: „Добра вечер!“, а аз му казах – не, ден е, защото е светло. В душите ни трябва да е ден и да ни е светло. Аз лично така се чувствам. Страхотно се радвам и съм щастлива заради всичките хора, които успях да обединя около себе си. И онези, с които влязох в спор и които по някакъв начин успях да накарам да размислят и повярват в нещата, които можем да направим, но само ако сме заедно.

Празникът на Видин трябва да ни обединява като град, като общност. Казват, че след Димитровден времето се променя и идва зимата. Но аз съм убедена, че за Видин след този Димитровден ще започне онзи слънчев период, който отдавна жадуваме всички.

Сподели в социалните мрежи