logo edinni.bg
slogn logo edinni.bg

Росица Кирова: Ще върна достойнството на Видин

Кандидатката за кмет на коалиция „Единни за промяна” започва с наредба за благоустройството на града

Ако бъда избрана за кмет, ще променя облика на Видин. Ще върна достойнството на града, каквото е имал. Това заяви кандидатката на коалиция „Единни за промяна” Росица Кирова. В неделя тя излиза на балотаж с кандидата на ГЕРБ Огнян Ценков за кмет на общината.

Ще започна с наредба за благоустройството на Видин, каза още Росица Кирова. Градът е по-красив от Русе, но сега изостава от редица дунавски градове в Европа. Ще използвам максимално ресурсите, които има, за да стане едно хубаво място за живот.

Дамата-кмет ще работи за разкриване на работни места и трудова заетост, което сега е основният проблем на Видин. Става въпрос за трайни места, аз съм противник на временната заетост, допълни Кирова. Ще дам посока и път за развитие на Видин, ще му дам перспектива.

Девизът на Росица Кирова е „Заедно можем всичко”. Промяната не може да бъде постигната само с усилията на група хора, смята тя. Ще търсим подкрепата на всички, особено на младите хора, които ми повярваха и показаха желание да преобразят града. Видин има много сили и дух. Очаквам да го покаже в неделя, като избере идеите и целите на „Единни за промяна”, завърши Росица Кирова.

Източник: kmeta.bg

Сподели в социалните мрежи