logo edinni.bg
slogn logo edinni.bg

НЕ Е ВАЖНО КАКВО МОЖЕШ, ВАЖНО Е С КОГО СИ В КОМБИНА част 3

Съвсем очаквано адвокат Цецко Иванов яхна комисията за спорта и младежта, също както неговия племенник комисията на конфликт на интереси, без да се притеснява от явното морално противоречие. Същия от дълги години „съветва“ видинския спорт и именно затова същият е на такава висота.

В синхрон бе гласуван целия списък с предварителното разпределение по комисии, без Председателя да се съобрази с образованието, професията и компетенциите на подредените там съветници. Водещ принцип се оказа, че е бил да влязат в поне по 3 комисии господата от ГЕРБ, ДПС и Реформаторския блок като не бяха забравени и партньорите им Пламен Трифонов, Росен Живков и Орлин Василев.

Новосформиралият се Общински съвет работи в интересна обстановка. Неговият председател, даде заявка да „решава“ проблемите на видинчани с тайни срещи и привикване в кабинета, без дебати и обсъждане в зала и категорично БЕЗ онлайн излъчване на заседанията, но за това си водят разговори. Може би щеше да е много по-лесно да се вземе решение за възстановяване на излъчванията онлайн и качване на заседанията в интернет, но от това съветниците от ГОЛямата група не биха имали никаква лична полза!Уви!

 

Сподели в социалните мрежи