logo edinni.bg
slogn logo edinni.bg

НЕ Е ВАЖНО КАКВО МОЖЕШ, ВАЖНО Е С КОГО СИ В КОМБИНА част 1

Общински съвет Видин определи състава на постоянните комисии.

Без да се съобразява с доверието, което гражданите гласуваха на различните политически партии и коалиции в община Видин, мнозинството на ГЕРБ, Реформаторския блок, ДПС, Росен Живков, Пламен Трифонов и Орлин Василев гласуваха предварително договорените от тях комисии, както и тяхното председателство.

Странна бе упоритостта на Генади Велков, който отказа да даде възможност за обсъждане на състава на комисиите, както и отказа предложението на г-жа Кирова от „ЕДИННИ ЗА ПРОМИАНА“ всеки от предложените да каже по няколко думи за себе си, както и защо е избрал участие в дадената комисия. Председателя на Общински съвет Видин счете, че ако има нещо да се казва, то трябва да бъде изговорено  при обяснение на отрицателния вот, а не за да въздейства при самото решение.

Групата на ГЕРБ, ДПС и приятели, уютно се настаниха в по две – три комисии, независимо от това, че част от предложенията им бяха за хора без никакъв опит в определената сфера, без образование и още повече, някои от тях в явен морален конфликт на интереси. Разбира се, всичко това би имало значение, ако моралът означаваше нещо.

Сподели в социалните мрежи