logo edinni.bg
slogn logo edinni.bg

Една година „Единни за промяна“

Скъпи приятели,

Само след броени дни гражданско обединение „Единни за промяна“ ще отбележи своя първи рожден ден. Въпреки крехката си възраст още със своя старт то даде мощна заявка и доказа за силата на единението на хора с различна възраст, професия и реализация.

Празникът е и повод за равносметка. Преди година група видинчани застанаха открито пред своите съграждани, давайки алтернатива за ново начало, нова визия и нов път, по който Видин може да бъде изваден от забвение и възроден. За изминалата година гражданското обединение се разрасна и днес се радва на множество членове, приятели и съмишленици от цяла България, дори и извън нейните предели.

„Единни за промяна“ получи толкова силна подкрепа и хиляди хора застанаха зад нашите идеи, допълниха ги със своите мечти, обединени под каузата „Видин“. Не обещавахме невъзможни неща, не излъгахме ничие доверие и спечелихме сърцата на хората, които повярваха в собствените си сили. Повярваха в това, че от всеки един от нас зависи много и всеки има какво да даде за своя роден край.

Още преди рождения си ден „Единни за промяна“ вече получи своя подарък – любовта на смелите, на силните, на борбените, на хората, които искат промяна. Промяна за себе си, промяна за децата си, промяна на живота си.

Благодарим ви, видинчани! Тази обич ни дава енергия, дава ни мощ да продължим пътя, по който сме поели и ние няма да се откажем, няма да подведем доверието на своите съграждани.

А сега е ден за празник. И както се полага рожденикът „Единни за промяна“ празнува. На своята първа годинка ще посадим и първото си дърво. Защото както е казано – човек, който не е посадил поне едно дърво през живота си все едно, че е живял напразно.

А пред „Единни за промяна“ животът тепърва предстои.

Сподели в социалните мрежи