logo edinni.bg
slogn logo edinni.bg

Видин изпраща своите 3200 подписа за Петрохан

За пореден път будното гражданско общество във Видинско заяви ясно и категорично своята подкрепа за добра кауза – изграждане на тунел под Петрохан.

Повече от 3200 подписа бяха събрани от членове, симпатизанти и доброволци на гражданско обединение „Единни за промяна“. В националната гражданска инициатива се включиха жители от различни селища на Северозападния ни край, които се надяват, че искането им ще бъде чуто и уважено.

От „Единни за промяна“ утре ще  изпратят събраните подписи на инициаторите на кампанията. Подписката от Видинско ще бъде присъединена към останалите и  внесена по установения ред в Народното събрание.

Гражданско обединение „Единни за промяна“ отправя благодарност към всички, които се включиха в инициативата. Благодарност за най-неуморните видински общественици и наши приятели – Красимир Михайлов, Ненчо Нешев, д-р Цветан Ценков, Димитър Неков, Иванка Богатинова,  Петьо Петров, Мая Димитрова, колегите от офис на „Еконт“ в кв. „Калето“, Светлана Петкова и  „Аптеки Рени“, Любо Бонев, приятелите ни от град Дунавци, с. Буковец и много други.

Сподели в социалните мрежи