logo edinni.bg
slogn logo edinni.bg

„Единни за промяна“ в акция „Не подкрепям никого“

Гражданско обединение „Единни за промяна“ се срещна лице в лице с жителите на Видин, приканвайки ги към избирателна активност на 26 март и силен вот за квадратчето „Не подкрепям никого“.
В съботния, традиционно пазарен ден в областния град, членове на обединението раздаваха разяснителни картички в подкрепа на своя кандидат сред събралото се множество видинчани в района на двата пазара във Видин.
В разговорите със своите съграждани от „Единни за промяна“ обясняваха защо квадратчето в изборната бюлетина „Не подкрепям никого“ е правилният избор и само чрез него хората могат ще заявят, че искат смяна на системата.
„В закона ясно е указано, че всеки, който гласува за „Не подкрепям никого“ няма да спонсорира с по 11 лева касите на партийните централи, които години наред се пълнят с парите на българите“, разясниха по време на срещите си от „Единни за промяна“.
Пред членовете на обединението много видинчани споделиха разочарованието си от кандидатите за депутати в партийните листи, които нищо не са направили и не са допринесли за промяна на живота на хората от Видинския край.
„Партийците отново ще се опитат да ви заблудят и сплашат, но вие сте свободни хора и когато останете сами в тъмната изборна стаичка имате силата да им покажете, че повече не ги искате. Да гласуваме масово за „Не подкрепям никого“, за да обявим силно, че заслужаваме по-добър живот“, призоваха още от „Единни за промяна“.

Сподели в социалните мрежи