logo edinni.bg
slogn logo edinni.bg

Росица Кирова: Нашият кандидат е народното недоволство

„Не вярвам вече на никой партиец. Хората са гладни, живеем в недоимък, нямаме пари дори за лекарства, преживяваме с мизерни пенсии…“. Тези тежки думи на отчаяние прозвучаха от членовете на пенсионерския клуб „Белият Дунав“, които посрещнаха на гости Росица Кирова и колегите й от гражданско обединение „Единни за промяна“ Борислав Ванков, Катя Трифонова, Павел Тодоров и Светлана Стойкова.
На срещата със стари и добри приятели, хората от третата възраст за пореден път изляха мъката си от обезлюдяващия роден Видин, гаснещ пред безсрамния поглед на плеяда изредили се през годините депутати, които с бездействието и некадърността си го тласкат бавно, но сигурно към смърт.unnamed (1)
„Затова дойдохме днес при вас, за да ви представим нашият кандидат. Кандидатът на народното недоволство. Искаме хората да осъзнаят, че промяна може да има единствено и само, ако системата бъде сменена. Първата стъпка е като на 26 март гласуваме за квадратчето „Не подкрепям никого“, заяви Росица Кирова.
В отговор на многобройните въпроси Кирова разби разпространяваните откровени лъжи от домогващите се до власт кандидат-депутати, че вотът за „Не подкрепям никого“ е безсмислен. „Страх ги е от народната воля, защото тя е огромна сила. Страх ги е, защото ако хората гласуват за нашият кандидат ще лишат партийните централи от 11 лева. Вашите 11 лева, които прибират от вашият джоб, от всеки един човек за всяка една от четирите години мандат – общо 44 лева, който ще им дадете, ако отново ги изпратите в парламента“, обясни Кирова. В същото време субсидирайки партийните централи, българите купуват на партийците лъскави коли, огромни имоти, охрана и благоденствие, а обикновените хора живеят на ръба на оцеляването, няма пари за пенсии, няма пари за образование, за здравеопазване…
От „Единни за промяна“ призоваха съгражданите да дадат пример за мъдрост и да покажат, че не искат да продължават да живеят по този начин.
unnamed (2)„Гласът за „Не подкрепям никого“ ще е ясен сигнал, че новото Народно събрание е длъжно да направи промени в законодателството и да въведе мажоритарна система на гласуване, след което да се саморазпусне. Толкова пъти са ви лъгали. Не позволявайте и този път да се подиграят с вас. Всички заедно да им покажем, че повече не ги искаме“, допълни Росица Кирова.

Сподели в социалните мрежи