logo edinni.bg
slogn logo edinni.bg

Летен фестивал „Опера на върховете – Белоградчишки скали 2017“

Започна продажбата на билети за летния фестивал „Опера на върховете – Белоградчишки скали 2017“. Ценовите категории на билетите за оперните спактакли са от 30, 40, 50, 60 и 80 лева; за балетните спектакли – от 20, 30, 40, 50 и 60 лева, а за фестивалната импресия „Вагнер Магура – Богове, Великани, Джуджета, Валкюри“ – 80 лева, включващ и дегустация на регионално вино от винарска изба „Магура“, съобщават от община Белоградчик.
Билети за спектаклите в Белоградчишката крепост може да се закупят в Туристически информационен център в Белоградчик, в МОЛ-Видин, на касата на Софийска опера и балет (София, ул. „Врабча“ 1), във всички каси на Изипей в цялата страна, както и онлайн от сайта www.operasofia.bg чрез системата за разплащане ePay.bg. Билети за фестивалната импресия в пещера „Магура“ може да се закупят на касата на Софийска опера и балет, в Туристически информационен център в Белоградчик и в МОЛ-Видин.
Представленията в Белоградчишката крепост са с начален час 20,00 ч., а тези в пещера „Магурата“ – в 11.00 ч. За удобство и комфорт на публиката по време на изпълнението на пещерната фестивална импресия в три части „ВАГНЕР – МАГУРА: Богове, Великани, Джуджета и Валкюри“ е желателно да се носят ниски (спортни) обувки с равна подметка и връхни дрехи.
Програмата, актуална информация за фестивала, както и условията за закупуване на билети са публикувани на официалните сайтовете на Софийска опера и балет и на община Белоградчик.

 

Сподели в социалните мрежи