logo edinni.bg
slogn logo edinni.bg

Ужасът на Е-79 продължава

Поредна катастрофа е станала на пътя-убиец Е-79, съобщиха преди минути информационни агенции. Два товарни автомобила са се ударили в района на видинското село Бела и само по щастлива случайност този път инцидентът се е разминал без жертви. Сблъсъкът между тежките машини обаче е бил силен и е запречил движението по пътя.
Безогледната немарливост и престъпно бездействие на управляващите към липсващата нормална инфраструктура на Северозапада ще продължи да допълва черната статистика на тежките инциденти по Е-79, ако жителите от този забравен край на България не надигнат силен глас на непримиримост. Ежедневният огромен трафик от тежкотоварни автомобили към Дунав мост 2 не само ще продължи да всява ужас, но и ще взима своите невинни жертви.
Заради поредната катастрофа движението на автомобилите е пренасочено по обходен маршрут Дунавци – път II-11 – Арчар – Добри дол – път III-112 – Тополовец – път III-114 – Ружинци. На мястото има пътни полицаи, които регулират движението до разчистване на пътното платно.

Сподели в социалните мрежи