logo edinni.bg
slogn logo edinni.bg

Обявиха свободните места за трето класиране след завършен седми клас

От 11 до 13 юли седмокласниците от Видинско могат да подават документи за участие в трето класиране, съобщават от Регионалния инспекторат по образованието.
Свободни места в учебните заведения има в профилирани паралелки във видинските училища и гимназии – „Йордан Радичков“, „Екзарх Антим I“, „Цар Симеон Велики“, „Св.св. Кирил и Методий“ и „Проф.д-р Асен Златаров“. Извън областният център Видин в списъка със свободни места са училищата в Дунавци, Белоградчик, Брегово, Арчар, Ново село, Кула и Дреновец.
За учениците от училищата на територията на община Белоградчик и община Чупрене, както и от други области документи за участие в трето класиране се подават в СУ „Христо Ботев“ в Белоградчик.
В СУ „Н. Й. Вапцаров“ – с. Дреновец документи подават учениците от училищата на територията на община Ружинци, както и от други области, а в СУ „Васил Левски“ в Кула – за учениците от училищата на територията на община Кула, както и от други области.
Останалите седмокласници от общините Бойница, Брегово, Видин, Димово, Макреш, Ново село и Грамада подават документи в Центъра за кариерно ориентиране – Видин.

Сподели в социалните мрежи