logo edinni.bg
slogn logo edinni.bg

Информационни срещи по програмата за развитие на селските райони

Поредица от срещи по Програмата за развитие на селските райони 2014-2020 г. (ПРСР) организира екипът на Областен информационен център – Видин, съобщиха оттам.
В десетте селски общини на област Видин екипът на центъра ще запознае всички групи потенциални бенефициенти по ПРСР с актуални и предстоящи за отваряне мерки по програмата до края на 2017 година. Акцент в срещите ще бъдат и възможностите за кандидатстване по оперативните програми до края на настоящата година, както и инициативата на Европейския съюз WiFi4EU, която е за безплатен достъп до безжичен интернет на територията на ЕС.
Срещите ще се състоят в периода 2-13 октомври в заседателните зали на общинските администрации, във времето от 10,30 до 12,00 ч., на следните дати: 2 октомври, понеделник – Белоградчик; 3 октомври, вторник – Бойница; 4 октомври, сряда – Брегово; 5 октомври, четвъртък – Димово; 6 октомври, петък – Ружинци; 9 октомври, понеделник – Кула; 10 октомври, вторник – Чупрене; 11 октомври, сряда – Макреш; 12 октомври, четвъртък – Ново село; 13 октомври, петък – Грамада.
Областен информационен център – Видин е част от националната мрежа от 28 информационни центрове за популяризиране на Eвропейските структурни и инвестиционни фондове, регламентирана от Закона за управление на средствата от Eвропейските структурни и инвестиционни фондове.

Сподели в социалните мрежи