logo edinni.bg
slogn logo edinni.bg

Наглеците в една пропаднала държава

Казват, че простият човек често е нагъл, агресивен, безцеремонен и безскрупулен. Такива хора през последните дни взеха да поучават и заплашват медиите и журналистите в България. За народа няма какво да говорим. Той и без заплахи е склонил ниско главица и си трае. Национална черта.
Активен съучастник в безогледните и безпрецедентни изказвания с поставяне нa заплашителни ултиматуми стана и родното ни правителство, след като поставянето на срокове и заканите за съд бяха публично огласени от не кой да е, а от самият пресцентър на Министерския съвет.
Те на т’ва му се вика пропаднала държава!
Друг пък добил популярност шегаджия, в добре съхранено мъртво човешко тяло, пък хвърли оставка в Народното събрание. Коментатори прогнозират, че за разлика от неприетата оставка на депутата Делян Добрев, този път партията-майка ще приеме тази. Защо за разлика и къде е тя обаче не се пояснява.
Иначе по повод вихрещите се скандали известният български журналист Георги Милков заяви, че „отговорността трябва да носи единствено и само човекът, който ги е назначил – Бойко Борисов“. Има да си чакаме…
И докато си чакаме, на някой от нас просто взе да им писва. По време на една от предизборните кампании наш сънародник в своя личен блог изригна с тежки, но много точни думи. Явно на него му беше писнало. Та, той възкликна: „Да, сънароднико мой, аз съм българче! Обичам нашите планини зелени. И тук слагам точка. Срам ме е“.

Сподели в социалните мрежи